Op zoek naar vacature beeldende kunst?

vacature beeldende kunst
Vacatures Docent Beeldende Vorming.
De Purmerendse ScholenGroep heeft voor de vestiging Da Vinci College ter vervanging van een afwezige medewerker per direct een vacature voor een Docent LB, Beeldende kunst en CKV, tweedegraads. Opslaan Lees meer. Docent Beeldende Vorming / CKV. CSG Het Streek.
vacatures thuiszorg
Vacatures Willem Twee muziek en beeldende kunst.
Woonachtig in omgeving s-Hertogenbosch. Veel affiniteit met muziek en beeldende kunst. In bezit van HACCP en BHV of bereid dit te halen. Bereidheid om ook in het weekend te werken. Uitdagend werk in een prettige sfeer. Salaris op basis van cao NPF schaal 2 barmedewerker. Sociaal en open karakter. Proactief, klantgericht en dienstverlenend. Flexibel en kan goed samenwerken. Goede communicatieve vaardigheden. Sterk probleemoplossend vermogen, inlevingsvermogen. Heb je interesse in bovenstaande vacature?
koeriersdienst vacatures
Vacature plaatsen de culturele vacaturebank voor vrijwilligers van KEES. button-arrow. button-arrow. button-arrow.
Beeldende kunst en vormgeving. Centrum voor amateurkunst en cultuur. Letteren en bibliotheken. Monumenten en archeologie. Titel functie omschrijving. Je kunt ervoor kiezen om meerdere functies in deze vacature op te nemen of per functie een aparte vacature te plaatsen, de keuze is aan jou.
vacature site
Docent beeldende vorming Test jezelf Opleidingen Vacatures Meer.
Bekijk de trainingen, cursussen en opleidingen voor docent beeldende vorming. Vacatures en salarissen docent beeldende vorming. Het gemiddeld jaarsalaris van een docent beeldende vorming bedraagt onbekend. Bekijk hieronder de vacatures. Docent Beeldende Vorming. Docent Beeldende Vorming. Vacature Docent Beeldende Vorming Rotterdam.
horeca kassa
Vacatures.
Als open en gastvrije instelling verzorgt Concordia een levendig programma op het gebied van hedendaagse film, theater en beeldende kunst, op twee locaties in hartje centrum. Kunstinhoudelijke relevantie en publieksgerichtheid staan hierbij hoog in het vaandel. Daarnaast biedt Concordia veel ruimte voor talentontwikkeling en innovatie. Met speciale events en programma-inhoudelijke samenwerkingen nodigen we diverse bewonersgroepen afkomstig uit stad en regio uit ons aanbod te bezoeken en ervaren. Zowel kunstliefhebbers als mensen die niet uit zich zelf cultuur consumeren komen bij Concordia in contact met kunst. Concordia s ultieme doel: kunst vanzelfsprekend maken. Vacature Frontoffice medewerker.
vacatures uwv
Beeldende Kunsten-vacatures januari 2019 Indeed.com.
CultuurNet 4 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Antwerpen stad. MUSEUM VAN HEDENDAAGSE KUNST. Beeldende kunstarchieven zijn de sleutel om het verhaal van de hedendaagse beeldende kunst te kunnen vertellen. Vdab 3 uur geleden vacature opslaan meer.
vacatures voordekunst.
en draag bij. Doorgaan met Facebook. We gebruiken alleen gegevens die we echt nodig hebben en plaatsen nooit iets op je tijdlijn. Heb je nog geen account? Meld je aan. voordekunst kiest 12 projecten. alle 2.850 projecten. beeldende kunst 546 projecten.
Beeldende Kunst-vacatures januari 2019 Indeed.nl.
Docent LB, Beeldende kunst en CKV, tweedegraads. Beeldende Vorming Purmerend docent leraar. Je verzorgt lessen op het gebied van beeldende kunst en CKV en bent. MEESTERBAAN 25 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Da Vinci College Vacatures in Purmerend.
Keunstwurk Adviseert, ondersteunt en onderneemt.
De rol van Keunstwurk is daarmee in de loop der jaren veranderd. Voorheen was deze met name uitvoerend, nu treedt Keunstwurk vooral op als initiatiefnemer, pionier, aanjager en ondersteuner op het gebied van brede cultuureducatie en participatie. Het werkveld beslaat beeldende kunst en design, theater, dans, muziek en multidisciplinaire projecten.

Contacteer ons