Op zoek naar platform beeldende kunst?

platform beeldende kunst
Platform Beeldende Kunst Vereniging Platform Beeldende Kunst onderzoekt de rol van kunst in de samenleving en vertegenwoordigt kunstenaars, ontwerpers en andere culturele producenten.
Daarom ben ik in mijn werk directeur van Centrum Beeldende Kunst Zuidoost lid van Platform BK. Als beeldend kunstenaar vind ik het belangrijk om lid te zijn van Platform BK omdat ze de betekenis van de kunst voor de samenleving helder overbrengt.
VPN
W139 Lancering Platform Beeldende Kunst.
Ons doel is om de huidige beeldvorming en de publieke opinie omtrent kunst en cultuur positief te beïnvloeden; invloed uit te oefenen op de politieke besluitvorming in samenwerking met bestaande belangenverenigingen als De Zaak Nu en Kunsten 92; en oude en nieuwe argumenten aan te dragen die het belang van de kunst onderschrijven. Voor meer informatie bezoek Platform Beeldende Kunst.
adverteren via google
Platform Beeldende Kunst Startpagina Facebook.
Op vrijdag 16 maart 2018 organiseerden Expoplu en Platform Beeldende Kunst samen het debat Op zoek naar een eerlijke kunstecologie. Expoplu heeft 34 nieuwe foto's' toegevoegd aan het album Debat: Op zoek naar een eerlijke kunstecologie bij Museum Het Valkhof.
wasdroger
Inherent Studio for form Platform Beeldende Kunst.
Doormiddel van eigen initiatieven en verschillende projecten heeft Platform BK het doel om inzichtelijk te maken hoe het huidige kunstlandschap verandert en welke invloed dit heeft op zowel de kunstsector als de samenleving. Platform Beeldende Kunst / Illustraties / Animatie / Print communicatie.
figuratieve kunst
BKNL.
Beeldende Kunst Nederland BKNL is een informeel overleg van organisaties die opkomen voor het belang van beeldend kunstenaars, musea, presentatie-instellingen en galeries in Nederland. BKNL agendeert urgente vraagstukken en onderwerpen die spelen binnen de beeldende kunst. Bij BKNL zijn de volgende organisaties aangesloten: Platform BK, de Kunstenbond, Kunsten 92, de Beroepsvereniging van Beeldend Kunstenaars BBK, de Nederlandse Galerie Associatie NGA en de belangenvereniging voor presentatie-instellingen De Zaak Nu.
Platform beroeps kunstenaars Wageningen.
Het Platform BKW is een belangenorganisatie voor in Wageningen wonende en/of werkende professionele kunstenaars. Het Platform staat open voor alle disciplines. Het merendeel van de leden is actief in de beeldende kunst en design in brede zin. Daarnaast zijn disciplines als theatermaken, muziek en literatuur vertegenwoordigd.

Contacteer ons