Zoeken naar docent beeldende kunst en vormgeving

docent beeldende kunst en vormgeving
Docent beeldende vorming vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Lesbevoegdheid voor het VMBO voor Beelden Kunst en Vorming. Wij zoeken voor onze opdrachtgever in Aalsmeer per begin april een docent Beeldende Kunst en vormgeving voor 06, FTE tot in ieder geval de zomervakantie Je geeft les in Beeldende Kunst en Vormgeving die een leerling nodig heeft.
wasmachine
Docent Beeldende Kunst en Vormgeving voltijd Tilburg Fontys.
Docent Beeldende Kunst en Vormgeving voltijd. In het kort. De Academie voor Beeldende Vorming leidt je op tot Docent Beeldende Kunst en Vormgeving. Een combinatie van docentschap, beeldende kunst en vormgeving. In de opleiding neemt je persoonlijke ontwikkeling een belangrijke plaats in.
inklaren
Docent beeldende kunst en vormgeving, WdKA WdKA.
We offer this programme in in Dutch language only. Docent beeldende kunst en vormgeving voltijd. Tijdens je studie Docent beeldende kunst en vormgeving op WdKA ontwikkel je persoonlijke beeldende en artistieke kwaliteiten. Met diverse materialen en technieken werk je aan een eigen beeldtaal.
kinderfiets
Vacatures Docent Beeldende Vorming.
28 januari 2019. Ben jij een docent kunst en beeldend en kun jij leerlingen enthousiasmeren voor je vak? Zoek jij een uitdagende baan op een prettige en uitstekende school in Gelderland, tussen Arnhem en Nijmegen? Opslaan Lees meer. Docent beeldende vorming. 08-10, fte Tijdelijk met uitzicht op vast. 13 dagen oud. Zoek je een dynamische baan? Ligt je hart bij het vak beeldende vorming? Kun je goed overweg met leerlingen? Dan zijn we op zoek naar jou! docent beeldende vorming 08-10, fte Functie: Met ingang. Opslaan Lees meer. Docent Kunst/Beeldende Vormgeving 2e graad.
voeding en diƫtetiek opleiding
Voltijd bachelor opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving Hogeschool Rotterdam. Payoff.
De opleiding werkt samen met Museum Boijmans van Beuningen, Villa Zebra, Witte de With, TENT, het Lyceum voor Beeldende Vormgeving en Thorbecke Voortgezet Onderwijs. Nadat je bent afgestudeerd aan de bacheloropleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving kun je een internationale master volgen op het gebied van kunst, design, kunsteducatie of curatorschap.
voltijd bachelor Docent Beeldende Kunst en Vormgeving Hanzehogeschool Groningen.
Verdieping kan gezocht worden in bijvoorbeeld het beeldende vak, de kunstgeschiedenis/ kunstbeschouwing en het beroep. Als voorbereiding op de toekomstige beroepspraktijk doe je in het vierde jaar buiten de academie ervaring op via stages als praktiserend docent Beeldende Kunst en Vormgeving.
HBO Docent Beeldende Kunst en Vormgeving studeren in Arnhem ArtEZ hogeschool voor de kunsten Arnhem kiesjestudie.nl.
Docent Beeldende Kunst en Vormgeving studeren? De hbo bacheloropleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving leidt op tot het beroep van docent in de beeldende vakken, kunstvakken en CKV Culturele en Kunstzinnige Vorming. Je doet ervaring op met verschillende media en ontwikkelt je beeldende, didactische en educatieve vaardigheden.
Docent Beeldende Kunst en Vormgeving Bachelor voltijd NHL Stenden.
Studieopbouw Docent Beeldende Kunst en Vormgeving. De opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving BKV staat bekend om de afwisseling in het studieprogramma: werken in ateliers, fotograferen op locatie, het samen maken van beeldend werk en educatief materiaal, hoorcolleges, kunstgeschiedenis en museumbezoeken; jij doet het allemaal.
Docent Beeldende Kunst Vormgeving.
Bij het vak ligt de nadruk op het vakgebied van de beeldende kunst en vormgeving. Vanaf het eerste jaar combineer je het vakgebied van de beeldende kunst en vormgeving met je beroepsvoorbereiding als docent. Na het eerste jaar. Na het eerste jaar.

Contacteer ons