Meer resultaten voor beeldende kunst en vormgeving

beeldende kunst en vormgeving
Docent Beeldende Kunst en Vormgeving BKV NHL Leeuwarden.
Ga naar de Docent Beeldende Kunst en Vormgeving opleidingspagina op nhlstenden.com voor de juiste informatie. Geïnteresseerd in de studie Docent Beeldende Kunst en Vormgeving? Als docent Beeldende Kunst en Vormgeving BKV ben je graag bezig met tekenen, schilderen, boetseren of fotograferen.
VPN
Docent Beeldende Kunst Vormgeving.
De opleiding is verdeeld in twee hoofdonderdelen: het vak en de beroepsvoorbereiding. Bij het vak ligt de nadruk op het vakgebied van de beeldende kunst en vormgeving. Vanaf het eerste jaar combineer je het vakgebied van de beeldende kunst en vormgeving met je beroepsvoorbereiding als docent.
klantenkaartsysteem
Docent Beeldende Kunst en Vormgeving ArtEZ.
Word docent en kunstenaar/ vormgever en activeer anderen vanuit een innovatieve kijk op kunst, educatie en onderwijs. Ontdek de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving aan de kunstacademie in Arnhem. Dit is de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving bij ArtEZ in Arnhem.:
vormgeving opleiding
Voltijd bachelor opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving Hogeschool Rotterdam. Like. Aantal 1e jaars. Contacttijd 1e jaar. Doorstroom 2e jaar. Diploma. Doorstuderen. Group 4. Payoff.
De opleiding werkt samen met Museum Boijmans van Beuningen, Villa Zebra, Witte de With, TENT, het Lyceum voor Beeldende Vormgeving en Thorbecke Voortgezet Onderwijs. Nadat je bent afgestudeerd aan de bacheloropleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving kun je een internationale master volgen op het gebied van kunst, design, kunsteducatie of curatorschap.
figuratieve kunst
Docent Beeldende Kunst en Vormgeving voltijd Tilburg Fontys.
De bachelor Docent Beeldende Kunst en Vormgeving aan de Academie voor Beeldende Vorming ABV combineert beeldende kunst, vormgeving en docentschap. De opleiding leidt tot een ongegradeerde bevoegdheid: in Nederland mag je in alle onderwijsvormen lesgeven, binnen en buitenschools. Daarnaast ben je benoembaar in elke kunsteducatieve functie.
Docent Beeldende Kunst Vormgeving.
Ben je al docent Beeldende Kunst en Vormgeving in het bezit van een tweedegraads diploma, maar wil je je lesbevoegdheid uitbreiden naar een volledige bevoegdheid? Dan kun je een onderwijsprogramma volgen met een minimale omvang van 30 EC en maximaal 60 EC.
Docent beeldende kunst en vormgeving voltijd Breitner Academie AHK.
CROHO-code 39100 B Docent beeldende kunst en vormgeving. Graad Bachelor of Education BEd. Accreditatie t/m 28-8-2020. Breitner Academie Opleidingen Docent beeldende kunst en vormgeving Voltijdopleiding docent beeldende kunst en vormgeving. docent beeldende kunst en vormgeving voltijd. docent beeldende kunst en vormgeving verkort.
Hbo-opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving.
Na je studie kun je als docent aan de slag in het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, de volwasseneneducatie en het hoger beroepsonderwijs. Je verzorgt er onderwijs in de theorie en praktijk van de beeldende kunsten en vormgeving en soms ook onderwijs in kunst en cultuur in het algemeen.

Contacteer ons