Op zoek naar Moderne kunst?

Moderne kunst
Moderne kunst MUSEUM VAN LOUVAIN-LA-NEUVE.
De collecties moderne kunst zijn vooral gericht op de Belgische kunst van de 20 ste eeuw, met nagenoeg 2 200 schilderijen, beeldhouwwerken en tekeningen. De best vertegenwoordigde stromingen zijn abstracte kunst van de jaren 1920 en van na de oorlog, de geometrische tendensen van de tweede helft van de 20 ste eeuw, maar ook de kunstenaars die als erfgenamen van de groep Cobra gelden en de nieuwe figuratie van de jaren 1970.
schilderijen
Moderne kunst Wikipedia.
Het einde van de moderne kunst als dominante stroming kwam vanaf de late jaren 1960 met het ontstaan en de geleidelijke verbreiding van het postmodernisme. Abstracte kunst is een richting binnen de moderne kunst waarin niet wordt geprobeerd om objecten uit de natuurlijke wereld exact weer te geven.
google adwords
Een nieuw museum voor Moderne Kunst in Brussel: Kunst met grote K of politieke profilering met kleine p? Nieuw-Vlaamse Alliantie N-VA.
Een volgende aflevering in de soap getiteld Musea voor moderne en hedendaagse kunst in Brussel dient zich aan: het Brussels Gewest staat op het punt het bekende Citroëngebouw aan het IJzerplein aan te kopen om er een museum onder te brengen.
website checker
Moderne kunst uit het interbellum KMSKA.
Startpagina TENTOONSTELLINGEN Nu Moderne kunst uit het interbellum KMSKA. Moderne kunst uit het interbellum. Campagnebeeld tentoonstelling Moderne kunst uit het interbellum. Campagnebeeld tentoonstelling Moderne kunst uit het interbellum. Gebruik de escape toets om het venster te sluiten. Datum 04/09/2011 31/12/2018.
Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen Vlaanderen.be.
Het M HKA is een museum voor internationale moderne en hedendaagse kunst. Voorlopig is het M HKA gehuisvest in een oude graansilo vlak bij de Schelde. Er wordt gezocht naar een andere locatie voor het museum of naar een mogelijke uitbreiding van het bestaande gebouw. Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen.
KLM Reisgids Koploper in moderne kunst.
Ark vol moderne kunst. Al op 25-jarige leeftijd ontwierp Søren Robert Lund het opvallende ARKEN Museum voor hedendaagse kunst, dat doet denken aan een half-verzonken schip. Het betonnen gevaarte ligt bijna in zee, ongeveer 15 kilometer ten zuiden van Kopenhagen.
Colmar Moderne kunst Alsace.
Hoewel Bazel een onmisbare halteplaats is tijdens uw bezoek, en vlak naast de deur, mag u ook niet nalaten om de deuren van de musea en kunstcentra in de Elzas open te duwen die u uitnodigen tot een kennismaking met een verrassende wereld. In Saint-Louis is het centrum voor moderne kunst Fernet Branca een grote kunstruimte waarvan de monumentale voorgevel staat ingeschreven als historisch monument.
Hedendaagse kunst Visit Brussels.
Brussel is tot een aantrekkingspool voor hedendaagse kunst uitgegroeid. Niet alleen de centrale ligging in het hart van Europa is een geweldige troef van de Belgische hoofdstad, maar ook de kunstenaars uit de hele wereld die Brussel aandoen, de talloze verzamelaars, een internationaal publiek en de bijzonder mooie tentoonstellingsruimtes.
De meest invloedrijke Chinese hedendaagse kunstenaars theartcouch.be.
Schrijf in op onze nieuwsbrief, elke zondagochtend interessant cultureel nieuws! Volg ons op.: Een online plekje bieden aan liefhebbers en verzamelaars van moderne en hedendaagse kunst, waar ze op een ongedwongen, eenvoudige manier hun ontdekkingen en hun coup de coeurs kunnen delen en bespreken.

Contacteer ons