Meer resultaten voor opleiding docent beeldende kunst en vormgeving

opleiding docent beeldende kunst en vormgeving
beeldende kunst en vormgeving
Docent Beeldende Kunst Vormgeving.
Door die combinatie krijg je het vak dat je gaat geven volledig in de vingers. De opleiding is verdeeld in twee hoofdonderdelen: het vak en de beroepsvoorbereiding. Bij het vak ligt de nadruk op het vakgebied van de beeldende kunst en vormgeving. Vanaf het eerste jaar combineer je het vakgebied van de beeldende kunst en vormgeving met je beroepsvoorbereiding als docent.
Marketing en communicatie
Docent Beeldende Kunst en Vormgeving ArtEZ.
Door zelf als kunstenaar of vormgever te werken, inspireer je anderen vanuit je eigen ervaring als leraar. Ontdek de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving aan de kunstacademie in Arnhem. Dit is Docent Beeldende Kunst en Vormgeving bij ArtEZ in Arnhem.:
Marketing en communicatie
Docent Beeldende Kunst en Vormgeving voltijd Tilburg Fontys.
De bachelor Docent Beeldende Kunst en Vormgeving aan de Academie voor Beeldende Vorming ABV combineert beeldende kunst, vormgeving en docentschap. De opleiding leidt tot een ongegradeerde bevoegdheid: in Nederland mag je in alle onderwijsvormen lesgeven, binnen en buitenschools. Daarnaast ben je benoembaar in elke kunsteducatieve functie.
NO
Voltijd bachelor opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving Hogeschool Rotterdam. Like. Aantal 1e jaars. Contacttijd 1e jaar. Doorstroom 2e jaar. Diploma. Doorstuderen. Group 4. Payoff.
De opleiding werkt samen met Museum Boijmans van Beuningen, Villa Zebra, Witte de With, TENT, het Lyceum voor Beeldende Vormgeving en Thorbecke Voortgezet Onderwijs. Nadat je bent afgestudeerd aan de bacheloropleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving kun je een internationale master volgen op het gebied van kunst, design, kunsteducatie of curatorschap.
overzicht hbo opleidingen
Hbo-opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving.
U bent hier: Home Opleiding Kunst, cultuur en vormgeving Hbo-opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving. Hbo-opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving. De hbo-opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving leidt je op tot leraar in de beeldende vakken. Als docent beeldende vakken geef je les in tekenen, schilderen en beeldhouwen.
bachelor hbo
Docent Beeldende Kunst Vormgeving.
Wil je met jouw creativiteit een bijdrage aan de maatschappij leveren? Kom dan naar Maastricht om de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving oftewel Fine Arts and Design in Education te doen. Wat houdt de opleiding in? Kenmerkend voor onze opleiding is de brede benadering van kunst.
Docent beeldende kunst en vormgeving voltijd Breitner Academie AHK.
In de opleiding Docent beeldende kunst en vormgeving komen alle beeldende vakgebieden aan bod. Je leert werken in 2D tekenen, schilderen, 3D werken in en met ruimte en 4D fotografie, video, interactieve installaties, multimedia. Je komt in aanraking met uiteenlopende materialen, zoals hout, metaal, verf, gips en plastic.

Contacteer ons